Declaratie nutritionala

CATEGORIE

DENUMIRE PRODUS

DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ exprimată per 100 g sau per 100 ml

ALERGENI

GRAMAJE

 

Valoare energetică

Grăsimi

Glucide

Fibre          -g-

Proteine -g-

Sare          -g-

LOCTOZA

GLUTEN

SOIA

SEMINTE

Medie           (33 cm)

 

Grăsimi   -g-

din care:

 

din care:

 

kj

kcal

Acizi grași saturați      -g-

Zaharuri  -g-

 

PIZZA

Max Pizza

4674.22

1531.78

109.272

92.77

58.93

9.57

 

98.262

6.728

X

X

X

 

580 g

Capriciosa

5322.5

2272.12

143.6

34.41

56.83

8.92

 

119.8

10.3

X

X

X

 

560 g

Pollo

5239

1935

120.2

26.96

219.8

3.52

 

97.2

3.7

X

X

 

 

520 g

Quatro Stagioni

7167

2619

185.3

50.86

222.9

5.1

 

149.7

6

X

X

X

 

560 g

Quatro Portoni

6762

2562

173.4

50.26

230.2

4.1

 

132.2

4.2

X

X

X

 

560 g

Quatro Formaggi

10742

3273

227.3

85.26

229.2

1.8

 

182.2

7.9

X

X

 

 

490 g

Crudo e grana

5991

2089

133.8

32.36

115.8

 

 

109.2

7.9

X

X

 

 

490 g

Speck e grana

3060.54

1198.05

159.8

47.56

117.4

2.9

 

137.2

6.9

X

X

 

 

490 g

Tonno e cipolle

5601

2331

154.9

32.46

126.5

2.2

 

11.07

4.2

X

X

 

 

490 g

Țărănească

7527

2461

170.6

53.06

222.5

1.85

 

113.5

5

X

X

X

 

560 g

Țărănească picantă

7932

2557

172.6

53.66

223.5

2.25

 

132

6.8

X

X

X

 

590 g

Calzone

6640

2257

143.8

27.86

220.8

2.2

 

125.7

4.7

X

X

 

X

490 g

Diavola

7382

2473

162.3

50.96

229.8

1.81

 

127.7

7.7

X

X

 

 

480 g

Discovolante

4762

1835

115.8

85.86

228.6

1.2

 

75.2

7.2

X

X

 

 

640 g

Prosciutto

3943

1891

117.8

26.46

118.2

2.2

 

92.7

3

X

X

 

 

500 g

Prosciutto e funghi

3950

1919

118.3

26.96

118.2

4.5

 

94.9

3

X

X

 

 

470 g

Margherita

3538

1795

117.8

25.86

112.2

2.2

 

74.2

1.2

X

X

X

 

420 g

Vegetală

4762

1888

116.2

26.36

234.1

3.5

 

78.4

1.2

X

X

 

 

540 g

Post

3516

1588

93.9

12.36

13.01

2.3

 

54.4

0.2

 

X

 

 

490 g

Focaccia

3389

1465

93.3

11.86

111.4

 

 

48.9

0.1

 

X

 

 

240 g

TOPPING

Ceapă

 

39

0.1

 

8.3

 

 

1

 

 

 

 

 

30 g

Ciuperci

 

28

5

0.5

 

0.1

 

2.2

0

 

 

 

 

30 g

Măsline

 

9

0

0

0

0

 

0

0

 

 

 

 

20 g

Ardei

 

26

0

0.3

6

 

 

1

0

 

 

 

 

20 g

Mozzarella

1246

300

22

14

1.4

1.2

 

24

1

X

 

 

 

180 g

Șuncă presată

405

96

2

0.6

1

1

 

18.5

1.8

 

 

 

 

50 g

Salam picant

1235

297

20

7.8

0.6

0.01

 

28.5

5.2

 

 

 

 

20 g

Cașcaval afumat

1385

332

255

173

0.6

0.6

 

24

1.3

 

 

 

 

30 g

Cârnăciori

1380

334

29.3

9.9

2.1

0.05

 

15.3

2.5

X

X

 

 

40 g

Emmentaler

1585

382

30

20

0

0

 

28

0.7

X

 

 

 

20 g

Parmezan (grana)

1523

366

26

1.4

0

0

 

33

1.7

X

 

 

 

50 g

Piept de pui

477

112

2.2

0.6

0.13

0.02

 

23

2.5

 

X

 

 

50 g

Crudo

952

228

14

6

0

0

 

26

6

 

 

 

 

50 g

Speck

1185

284

18

0.5

0.5

0.5

#

30

4

 

 

 

 

50 g

Ton

1658

401

37

6

0

0

 

17

1.2

 

 

 

 

60 g

KETCHUP

Dulce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

80 g

Picant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

80 g